perjantai 9. heinäkuuta 2010

Ampu tulee tai sitten ei osukaan

Kävimme eilen hakemassa kaneille heinää Rajamäestä ja samalla näimme kanoja ja kaksi kukkoa. Sonja oli aivan kanojen lumoissa. Niin että hepat eivät kiinnostaneet lainkaan.

Kävin illalla ampumassa kierroksen ampumaradalla ja se ei mennyt aivan putkeen. Minulla hajosi koko paketti asennosta lähtien. Kait se sitten korjaantuu, kun pääsee enemmän taas ampumaan. Ei niin mairitteleva tulos 6/25. Notta siihen malliin. Kovin on hajontaa minun tuloksissa...

Sitten rakensimme Annen kanssa treenit Mustille ja Eddielle. Ensin markkerauksia pellolla Eddielle, ja ne menivät hyvin. Sitten viimeinen nouto eteenlähetyksenä samaan paikkaan ja se meni todella hienosti. Matkaa oli n. 40-50 metriä. Sitten Mustille eteenlähetyksiä samaan paikkaan. Sitten Eddielle eteenlähetyksiä samaan paikkaan. Yllättävän vaikeaksi osoittautui musta saavi siellä laitumella. Ennen sitä saavia lähetys onnistui, mutta sen sivulta ja takaa ei. Sitten pari vesinoutoa, jotka menivät oikein kivasti.

Sitten katselin russelinpentuja (ja yhtä cockerinpentua). Olivat ihan söpöläisiä, mutta eivät kyllä minun juttuni. Olen joskus leikitellyt toisen rodun ajatuksella, mutta eipä ole vielä vastaan tullut sellaista, jonka haluaisin cockerin rinnalle. Mäykky ehkä, mutta missäs pidät täällä vapaana sellaista, kun teitä on joka paikassa. Cockerin kanssa kun on tottunut, että voi pitää huoletta vapaana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti