torstai 1. maaliskuuta 2012

moottorikelkkailua ja fasaaneja

Nyt on sitten jahtikausi ohitse. Yllättävän paljon sitä kuitenkin pääsi jahtiin, vaikka esim. metsäkanalinnut jäivät tältä vuodelta kokematta. No ehtiihän sitä varmasti sittenkin, kun lapset ovat isompia. Markusta kun ei vielä oikein voi jättää yön yli hoitoon tahi pidemmäksi ajaksi. Jostain luin aikoinani nyrkkisäännön, että lapsi voi olla erossa vanhemmistaan niin monta vuorokautta, kuin lapsella on ikää. Eli yksivuotias yhden vuorokauden ja vaikka viisivuotias viisi. Vaikka äidillä taitaa yleensä olla kaikista vaikeinta...

 Viikonloppuna päätin lähteä lasten kanssa mökille. Alkuperäinen suunnitelma oli lauantaina käydä katsomassa kokeita Janakkalassa, mutta kuullessani, että on vain kolme koiraa startissa ja hienoisen jäätävän tunnelman vallitessa kotona, päätin viettää perhepäivän. Juha sai valmistella kopiojyrsimensä ja lapsilla oli superhauskaa mökillä. Sonjakin pääsi moottorikelkkailemaan Samin, kummisetänsä, kanssa. Ja tietysti minulla oli mukavaa, kun lapsilla oli mukavaa. Ja kun tulimme lauantai-iltana kotiin, niin Juhakin oli saanut projektinsa valmiiksi ja sunnuntaina irtosi "lupa" lähteä katsomaan kokeita helposti.

 Eddielle kyytiä


omalla kelkalla

Minusta on aina mukava katsoa hyviä koiria hommissa. Ja niin oli sunnuntainakin. Erityisen otettu olin Ritolan Timon "Vallun" työskentelystä, joka jälleen upealla työskentelyllä otti täydet 137 pistettä rankassa lumessa ja kovassa lintutiheydessä. Noinkohan sitä itse koskaan yltää täysiin pisteisiin? ;) Mukavasti meni myös molemmat cockerit, joista toinen tosi väsyi 10 min ennen erän loppua, ja joutui keskeyttämään. Pari kuvaa:

 Friisin Kuura
Meryl Black Ring-Ouzel

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti