lauantai 17. joulukuuta 2011

Pihaa auki

Hyvästi kammottava grillikatos! Edellisten asukkaiden perintönä meillä on ollut takapihalla aivan järkyttävän ruma "grillikatos". Tänään se sai kyytiä, kun pistimme sen säpäleiksi maalämmön tieltä. Samalla kaatui riippapihjala ja lehmus ja pari pensasta. Huomenna kaatuu vielä leikkimökki. Putkea aletaan vetämään maanantaina ja se tarkoittaa sitä, että koko takapiha avataan..

Tässä viisi vuotta vanha kuva Annista, joka hyppää grillikatoksesta. Siitä hiukan näkee kammottavuuden tasoa... Varsinkin, kun ei siellä mitään ole voinut grillata. Savustetuksi siellä on lähinnä tullut.

Toivoisin pakkasia ja lunta, että koirat saisivat olla takapihalla, vaikka se olisikin myllätty. Jos ei tule talvea, niin se on vaan tarhailua sitten ja aamu-ja iltalenksukat tuossa takametsässä. Minä en aio pestä koko laumaa, joka kerta kun ne tulevat sisälle. Se on vähintään 12 jalkaa joka tapauksessa. Voin kuvitella sen kuran määrää, mikä tuolta takapihalta tulee jatkossa. Keväällä sinne on ensitöiksi laitettava nurmi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti