keskiviikko 2. marraskuuta 2011

Ruuhkavuosia

Nyt tiedän, mitä tarkoitetaan ruuhkavuosilla: sitä, että on pienet lapset. Tuntuu siltä, että kaikki aika menee kotitöissä ja lapsien kanssa. Välillä tuntuu, kuin en tekisi muuta, kun viikkaan pyykkiä ja korjaan levällään olevia tavaroita omille paikoilleen. Illalla kun lapset on saatu nukkumaan, niin sitä rojahtaa sohvalle tuijottamaan telkkaria.

Miksi pitää olla talviaika? Missä välissä ne koirat treenataan? Kuka tuolla säkkipimeässä niitä treenailee? Valkoinen kanipallo on kyllä aivan ässä hämärässä pysähtymisharjoituksissa. Eddien kanssa kovasti niitä tässä väännetään, kun ongelmia ilmeni derby/mestaruusviikonloppuna. Taisi olla liikaa perhe/vs. koetoimitsija/kilpaileminen. Eddielle siis 2 VOI2.


Kauden kohokohta meni kyllä upeasti, vaikka oli aivan hirveä stressi päällä. Lähinnä ehkä siksi stressasin, kun piti se perhe sovittaa mukaan jotenkin. Se meni kyllä sitten kuitenkin hienosti. Ja Juha huolsi hommat hyvin, vaikka välillä tulikin säätämistä lasten kanssa. Onneksi minulla oli upea tiimi tekemässä tätä viikonloppua. Ja Juhan viikonlopun kruunasi maanataina ammuttu lehtokurppa.

Perheen syysloma meni Joroisten reissua lukuunottamatta kotosalla ja ihan mukavasti. Sonja kävi naapurissa leikkimässä, minä kävin koirien kanssa paimentamassa ja Juha teki metallihommia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti