sunnuntai 27. joulukuuta 2015

Miina ja Dubble

Miinalla alkoi sitten juoksu pari viikkoa sitten. Siinä kiiressä päätimme sen astuttaa. Siitä tuli melko pikainen päätös, koska sitä oltu kovinkaan paljon pyöritelty mielessä. Toki oli pohdittu, että mistä löytyy sopiva A-lonkkainen uros ja mielellään blup yli sata. Pohdimme jopa ulkolaista urosta. Kysyimme yhtä, mutta sitä ei saanut. Siitä sitten pohtimaan lisää. Jutalta tuli hyvä ajatus: Frosty Morning's Naiose.


Dubble on sympaattinen ja järkevän oloinen herrasmies, jota käytetään lähinnä noutajana. Kokeissa se ei ole käynyt, sillä sitä ei ole saatu koulutettua pysähtymään. Oma arvioni koirasta kuitenkin on, että se olisi onnistunut varmasti, mikäli sillä olisi ollut kokeneempi ohjaaja. Se vietti meillä puolitoista viikkoa ja olin erinomaisen tyytyväinen sen luonteeseen.

Dubble on pentueesta, jossa on yksi käyttövalio ja monta miellyttävää koiraa.



Yhdistelmä on sikäli mieleinen, koska sukutaulun koirat ovat tuttuja ja mieleisiä koiria. Miinan edellisessä pentueessa on todella kivoja koiria ja uskon, että tästäkin tulee käyttökelpoisia koiria. 

Jouduin antamaan periksi koepalkitusta uroksesta, mutta eiköhän sukutaulu ole riittävä todiste, että potentiaalia on: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoE=FI49027/11&ReknoI=FI32905/12


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti