keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Kesäkuun alkua

Viime aikoina ei oikein ole ollut aikaa kirjoitella blogia. Iltaisin kun istuu (rojahtaa) koneelle, niin on jo niin väsynyt, ettei kirjallinen ulosanti ole parhaimmillaan. Lapset täyttävät päivästä suurimman osan.

Kesäkuu alkoi pikaisella piipahduksella Annen kenneltreffeillä, jossa vedin kolmelle cockerille hakutreenit. Kaksi koirista oli Annen kasvatteja ja yksi oli L-koira, Veeti. Hauskat pikkuheput olivat täysillä mukana kouluksessa. Toivottavasti minusta oli jotain iloa ohjaajille. Minusta ainakin oli kovin hauskaa nähdä koiria touhuissaan.

Veeti, Anni, Nemo ja Malla

Sitten olikin Eddien vuoro käydä näyttelyssä. Mikäli aikaa on, niin haluaisin tehdä siitä käyttövalion. Jää nähtäväksi onnistuuko se tässä arjen tuoksinassa. Kuuman päivän päätteeksi Eddie esiteltiin ihmettelevälle tuomarille (Angela Mclaren Marson): Mitä nämä koirat tekevät näyttelyssä? Näyttelyn molemmat käyttölinjan koirat saivat H:n ja tuomari selkeästi tiesi, mitä hänelle esitettiin. Eddien arvostelu oli upea:

Soundly moving dog. Fantastic muscletone. Covers the ground well. Nice eye.
En varmaan koskaan unohda tuota Fantastic muscletone-kohtaa ja kyllä meidän bodari on sen ansainnut (toisin kuin emäntänsä, isäntänsä kylläkin on). Hauska yksittyiskohta oli se, että meidän luonnetestituomari oli kehäsihteeriinä ja muisti tuon arvostelun ja koiran myöskin. Olimme siis luonnetestissä paria viikkoa myöhemmin. Onneksi se oli tämän koiran viimeinen näyttely, koska en nykyään koe sitä omaksi harrastukseksi. Omasta mielestäni koira on rakenteeltaan upea käyttölinjan koira:
 kuva: Nina Menna


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti