sunnuntai 27. helmikuuta 2011

fasaaneja ja kunnon heikkoutta


Olimme tässä taannoin tuttuja auttamassa fasaanien ajojahdissa tässä Hyvinkäällä: http://www.astrakaninfasaanisafarit.fi/index.html Hauskaa on se, että meillä yhteistä se, että äitini on seurustellut aikoinaan heidän setänsä kanssa ainakin 15 vuotta. No joka tapauksessa olimme siellä avustamassa riistan liikkeelle saamisessa ja noudoissakin. Eddien kanssa meni hyvin, vaikkakin sama vanha ylösajosta "tiedottaminen" jatkukin. Pidän siitä, että se on jotenkin niin luotettava koira. Ainoa vaan, että emännän kunto ei oikein riitä. Olin aivan loppu päivän jälkeen.

Ja sama homma eilisen jälkeen. Halusimme Ninan kanssa ehdottomasti mennä katsomaan Metsästysspanieleiden järjestämää koetta Janakkalassa. Sinne oli kutsuttu Annin kasvattaja Andy Robinson tuomariksi ja tottahan Andyä piti käydä katsomassa. Koe oli oikein hienosti järjestetty ja koirat toimivat riistarikkaassa maastossa hienosti. Harmi vaan, että minulla petti kunto niin, että oli aivan pakko lähteä kotiin sieltä. Kolmisen tuntia lumisessa maastossa oli aivan liikaa naiselle, jonka laskettu aika on reilun kolmeen viikon päässä. Olisi ollut mukavaa jutella Andyn kanssa enemmänkin.

Eddien kanssa olemme harjoitelleet laukauksesta istumista ja eipä oikeastaan muuta. Jatkamme harjoituksia. Remu lähti kotiinsa nyt illalla ja täällä on kovasti rauhallista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti