tiistai 30. marraskuuta 2010

E- Hobittit

Eilen Nina kävi tunnistusmerkitsemässä pennut, joten kohta varmaan saan käsiini rekisteripaperit. Nämä pennut ovat saaneet nimensä hobittien ja mukaan ja koska haluan edetä aakkosjärjestyksessä, niin vuorossa on E-kirjain. Urokset ovat Elfstan, Everard ja Erling. Nartut taas ovat Esmeralda, Elanor ja Estella. Otamme niistä 7 viikkoa vanhana "viralliset" kuvat, joten pääsette niitä sitte ihmettelemään.

Tähän menessä ovat olleet mielestäni hyvin tasainen pentue noin kooltaan, ulkomuodoltaan, kuin luonteeltaankin. Yksi uros erottuu todella edukseen mielestäni, mutta sehän voi olla vielä aivan harhaa. Se kuitenkin on ollut ensimmäinen kaikessa: ulos pentulaatikosta, ensimmäinen kiipelissä, ensimmäinen fasaaninnoutaja jne. Nartut ovat hyvin tasaisia, yksi niistä on hieman pienempi ja ne ovat ehkä hiukan rauhallisempia kuin urokset, jotka muuten suureen ääneen protestoivat siruttamista.

Nyt on siis kaksi urosta ja yksi narttu vailla kotia. Jännä juttu: kaikilla oli syntyessään kodit ja nyt on enää puolella. Haastavaa tämä pentujen kauppaaminen...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti